7.října 2019

Občerstvěte se na Benzině a staňte se majitelem jednoho ze dvanácti stylových skútrů Vespa!

Velká soutěž o 12 skútrů legendární italské značky Vespa na čerpacích stanicích Benzina v Česku a na Slovensku je v plném proudu. Každý týden až do 15. prosince bude vylosován jeden výherce skútru Vespa Primareva 50! Majitele 12 nových skútrů určí losování ze všech zákazníků, kteří se daný týden zapojí do hry.

Stát se majitelem stylové Vespy je jednoduché. Stačí utratit alespoň 100 korun za jakékoliv občerstvení včetně nealkoholických nápojů na čerpacích stanicích Benzina a zapojit se do soutěže „Občerstvi se za 100 Kč a vyhraj Vespu!“, která probíhá do 15. prosince.

„Naše Stop Cafe je vyhlášené výběrovou kávou namíchanou podle unikátní receptury v Belgii a širokou gastronomickou nabídkou tradičních i moderních pokrmů s důrazem na zdravou výživu. Rozsáhlá nabídka občerstvení na čerpacích stanicích Benzina uspokojí každého zákazníka v jakoukoliv denní hodinu,“ říká Marcin Stefaniak, vedoucí marketingu Benziny. „Ve štychu vás nikdy nenechá ani skútr Vespa Primavera, který je hlavní výhrou v naší soutěži. Po celé léto zákazníci Benziny soutěžili o sportovní vůz Porsche 718 Cayman a nyní přicházíme se soutěží pro milovníky stylové jízdy v jedné stopě. Zákazníci mohou 12 týdnů posílat kódy z účtenek a každý týden se těšit, že se v losování stanou majitelem jednoho ze dvanácti legendárních skútrů.“

Vespa Primavera 50 se vzduchem chlazeným motorem i-get 4T3V se zdvihovým objemem do 50 cm3 je charakteristická nejvyšší kvalitou a spolehlivostí. Skútr s maximální rychlostí 45 km/h se vyznačuje nízkou spotřebou i emisní zátěží. Výherci se navíc mohou těšit i na další ceny. Benzina v soutěži rozdělí 1 200 bílých termohrnků o objemu 400 mililitrů a 6 000 čtvrtkilových balení mleté arabiky v bio kvalitě určené přímo pro Stop Cafe.

Zákazník po nákupu občerstvení v hodnotě alespoň 100 korun obdrží na účtence unikátní kód, který si zaregistruje na webové stránce www.soutezbenzina.cz, nebo jej zašle ve zprávě SMS na telefonní číslo 736 363 363. Soutěžící je obratem informován, zda se stal majitelem termohrnku nebo nebo balení kávy. O výhercích 12 skútrů Vespa se bude rozhodovat postupně v dvanácti slosování na konci každého týdne. Do osudí budou zahrnuty všechny platně zaregistrované kódy účtenek, včetně výherců drobných cen
Benzina je součástí skupiny Unipetrol a provozuje nejrozsáhlejší síť čerpacích stanic v České republice. Za 61 let své existence prošla bohatým vývojem. Jedná se o tradiční a zároveň moderní značku českých motoristů, která je charakteristická svými vysoce kvalitními palivy a zákaznickými službami. Kromě paliv EFECTA s čistícím účinkem nabízí Benzina také prémiová paliva VERVA a široký sortiment občerstvení v gastronomickém konceptu STOP CAFE. Benzina vydává i vlastní tankovací karty EASY a BUSINESS, celkem v Česku provozuje 413 čerpacích stanic a má tržní podíl 23,7 %. V letošním roce vstoupila na Slovensko, když v dubnu otevřela první čerpací stanici v Malackách a brzy otevře další sedm stanic.

Kontakt: Pavel Kaidl, tiskový mluvčí skupiny Unipetrol, tel: +420 736 502 520, e-mail: pavel.kaidl@unipetrol.cz